Alles zien

Quinta Olivia ligt centraal in de Minho, aan de voet van het UNESCO Biosphere natuurpark Peneda do Gerês. Vanuit uw appartement bent u er in 20 minuten. Daarnaast is Quinta Olivia ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan cultuursteden steden als Braga (30 minuten), Guimarães (45 minuten) en Porto (60 minuten). Ook Santiago de Compostela ligt met 1,5 uur op goed bereisbare afstand voor een dagtrip.

Vanuit uw appartement bent u er in 20 minuten. Daarnaast is Quinta Olivia ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan cultuursteden steden als Braga (30 minuten), Guimarães (45 minuten) en Porto (60 minuten). Ook Santiago de Compostela ligt met 1,5 uur op goed bereisbare afstand voor een dagtrip.

De Nederlandse eigenaren maken u graag wegwijs in de streek en helpen u bij het plannen van activiteiten zoals wandelen in de Peneda do Gerês, het bezoeken van een markt of klooster. En voor wie liever een dagje aan het strand onder de zon doorbrengt dan aan het zwembad van de Quinta: de prachtige zandstranden van Viana do Castelo, Afife en Vila Praia de Âncora zijn slechts 3 kwartier verwijderd.