Prijs, adres & reserveren

Prijs van 1 januari tot en met 30 juni 2019:
€ 55 per nacht (max. twee personen)

Prijs van 1 juli tot en met 1 september 2019:
€ 65 per nacht (max. twee personen)

De overnachtingsprijs is inclusief 6% BTW. Er zijn geen bijkomende kosten (zoals: schoonmaakkosten). Het is niet mogelijk om te koken in het appartement. Het appartement is beschikbaar vanaf 14.00 uur. Uitchecken op de dag van vertrek graag vóór 11.45 uur. Appartement Cinco voldoet aan de lokale regelgeving en heeft een vergunning (met het registratienummer: 7258/AL) om te worden verhuurd voor toeristische doeleinden. Het appartement is ook te vinden op Airbnb. Vanaf 1 september 2019 is het appartement niet meer te huren.

Adres appartement Cinco

Het appartement ligt aan de Rua do Senhor dos Milagres in Aveiro. Op steenworp afstand van het treinstation en het toeristische centrum.

De locatie van het appartement in Aveiro.

Reserveren via de boekingskalender

Reserveren gaat makkelijk en snel. Selecteer de dagen die je wilt reserveren. Vul je naam, mailadres, het aantal personen en de ruimte voor (speciale) verzoeken in en verstuur de boeking met een simpele muisklik.

De boekingskalender die we gebruiken, kleurt hele dagen in op aankomst- en vertrekdagen. Dit betekent dat er gasten in het appartement zijn tot de uitchecktijd van 11.45 uur. Op diezelfde dag is het appartement vanaf 14.00 uur weer schoon en beschikbaar. Vermeld daarom in de ruimte van de (speciale) verzoeken de data van aankomst en vertrek. Alvast bedankt!

Reserveren via e-mail

Liever het appartement reserveren via e-mail? Dat kan natuurlijk ook. Stuur je mail naar: peterhoogeweg@gmail.com. Binnen 48 uur heb je antwoord.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
17
- Gereserveerd
17
- In behandeling