Cinco sluit!

Om met het goede nieuws te beginnen: je kan het ruime en comfortabele appartement Cinco nog steeds boeken. Tot en met 1 september 2019 ben je meer dan welkom. Daarna sluiten we de deuren en gaan we (weer) nieuwe avonturen tegemoet.

Korte terugblik op de afgelopen jaren

Eind 2013 gingen we in Aveiro wonen. We zagen de stad veranderen in de jaren dat we er woonden. Meer toeristen, mooie en leuke festivals, gezellige barretjes, renovaties van oude panden, nieuwe impulsen, meer hotels en B&B’s en goede restaurants openden de deuren. Lang verhaal kort: meer en meer reuring dus. Goed voor de stad én voor de lokale economie. En dus ook goed voor ons. We houden namelijk wel van verandering. Zelf zijn we drie keer verhuisd in Aveiro en de vierde keer zal dat uit Aveiro zijn. En dan sluit het ruime en comfortabele appartement Cinco ook de deuren.

Appartement Cinco ging in september 2014 open en het liep al snel storm. Uit de hele wereld hebben gasten het appartement gevonden en uitstekend gewaardeerd. Op Airbnb scoort het appartement een 4,9 op een schaal van 5. Kanonnûh! De gasten komen onder meer uit: Spanje, Frankrijk, de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Engeland, zelfs uit India en China. En natuurlijk ook uit Portugal en Nederland. Ze waarderen de ruimte, het comfort, de centrale ligging en – zonder twijfel – de twee dakterrassen.

Vijf jaar appartement Cinco

Maar het appartement sluit niet, voordat de vijf jaar volledig zijn volgemaakt. Cinco (het getal ‘vijf’ in het Portugees) doet de naam dus eer aan. En tot die tijd – dus tot en met 1 september 2019 – is het appartement nog gewoon te boeken.

D’r bij zijn!