Welkom bij weekje Portugal!

Huur een ruim, comfortabel en sfeervol appartement in Aveiro. Of boek hier je lekkere lange wandelweekend. Plus: er is nog plek voor de wandelvakantie van 9 tot 15 juni 2019. Welkom bij weekje Portugal!

Vakantie-appartement in Aveiro

Ik verhuur een ruim en comfortabel appartement in het centrum van Aveiro. Het appartement ligt op steenworp afstand van het treinstation (vijf minuten) en de binnenstad (twaalf minuten). Het appartement heeft twee dakterrassen, waarvan één met een fantastisch uitzicht op de lagune. Restaurants, winkels, terrasjes, musea, supermarkten, stadspark, theater en de kanalen van Aveiro liggen in een straal van 20 minuten lopen. Het appartement is officieel geregistreerd als ‘Alojamento Local’ bij de gemeente en voldoet dus aan alle wettelijke voorschriften en veiligheidseisen.

Aveiro, het Venetië van Portugal

Aveiro heeft grachten, ligt aan een mooie en uitgestrekte lagune en dichtbij de Atlantische Oceaan. Daarom wordt Aveiro ook wel het Venetië van Portugal genoemd. Het is een stad met historie en cultuur. Op tien kilometer afstand zijn de stranden van Costa Nova en Barra te vinden. Hier is het uitstekend zonnen, (kite)surfen en zwemmen. Kortom, strandliefhebbers, cultuurliefhebbers en watersporters zijn in Aveiro op de juiste plek. Daarbij is het fantastisch wandelen in de directe omgeving.

Lekker lang wandelweekend in Portugal

In een straal van 60 kilometer (tot 60 minuten rijden) zijn tientallen wandelingen, trails en hikes te vinden. Je kan de routes natuurlijk zelf opzoeken en gaan bewandelen, maar je kan ook een lekker lang wandelweekend boeken.

De variatie is groot (de afstanden liggen tussen de 7 en 16 kilometer, zo’n 3 tot 6 uur wandelen). Tijdens een wandelweekend zie je veel van het district Aveiro, dat onderdeel uitmaakt van de Beira Litoral in Portugal. Dorpjes, stranden, watervallen of mooie vergezichten in de bergen. Je logeert vier nachten in het centrum van de stad Aveiro. Naast de organisatie van het lekkere lange wandelweekend, ben ik het vaste aanspreekpunt en begeleid ik de wandelingen.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het huren van het ruime en comfortabele appartement in Aveiro? Of wil je een lekker lang wandelweekend boeken? Mail me via peterhoogeweg@gmail.com en ik voorzie je graag van informatie.