Welkom bij weekje Portugal!

Huur een ruim, comfortabel en sfeervol appartement in Aveiro. Welkom bij weekje Portugal!

Vakantie-appartement in Aveiro

Ik verhuur een ruim en comfortabel appartement in het centrum van Aveiro. Het appartement ligt op steenworp afstand van het treinstation (vijf minuten) en de binnenstad (twaalf minuten). Het appartement heeft twee dakterrassen, waarvan één met een fantastisch uitzicht op de lagune. Restaurants, winkels, terrasjes, musea, supermarkten, stadspark, theater en de kanalen van Aveiro liggen in een straal van 20 minuten lopen. Het appartement is officieel geregistreerd als ‘Alojamento Local’ bij de gemeente en voldoet dus aan alle wettelijke voorschriften en veiligheidseisen.

Aveiro, het Venetië van Portugal

Aveiro heeft grachten, ligt aan een mooie en uitgestrekte lagune en dichtbij de Atlantische Oceaan. Daarom wordt Aveiro ook wel het Venetië van Portugal genoemd. Het is een stad met historie en cultuur. Op tien kilometer afstand zijn de stranden van Costa Nova en Barra te vinden. Hier is het uitstekend zonnen, (kite)surfen en zwemmen. Kortom, strandliefhebbers, cultuurliefhebbers en watersporters zijn in Aveiro op de juiste plek. Daarbij is het fantastisch wandelen in de directe omgeving.

Ben je geïnteresseerd in het huren van het ruime en comfortabele appartement in Aveiro? Mail me via peterhoogeweg@gmail.com en ik voorzie je graag van informatie.