Schrijf & Blijf in Aveiro

Als hardwerkende professional heb je zo nu en dan behoefte om je volledig te concentreren op je werk. Het schrijven van een artikel, een hoofdstuk van je boek, het bedenken van een nieuwe bedrijfsstrategie of marketingplan. Maar waar haal je de tijd en rust vandaan? Op kantoor heerst meestal de waan van de dag en thuis is altijd wel wat te doen.

Schrijf & Blijf in Aveiro

Appartement Cinco in Aveiro is dé plek om je voor 100% te richten op die werkzaamheden, die belangrijk zijn, maar o-zo-vaak de prioriteit niet krijgen. Appartement Cinco heeft uitstekende faciliteiten om te werken. Er is WiFi en natuurlijk een goede stoel, werktafel en een heerlijke zitbank. Daarnaast is een goede nachtrust van belang, dus slaap je in een heerlijk tweepersoonsbed. Plus, er zijn twee dakterrassen om je ideeën rustig te overdenken. En de omgeving van Aveiro en het Portugese klimaat inspireren en beïnvloeden de broodnodige creativiteit.

Wil je alles uit de week halen? Dan verzorg ik heerlijke avondmaaltijden. En ook een wandeling is zo gepland, want ik ben immers een ervaren wandelbegeleider. Even de gedachten laten dwalen of het hoofd leeg maken en een fysieke inspanning leveren. De bloedsomloop en geest worden optimaal gestimuleerd en je bent weer superscherp!

Een overnachting kost in het laagseizoen € 55. Dus een week (7 nachten) Schrijf & Blijf is al te boeken voor € 385 exclusief avondmaaltijden en een wandeling. Prijsindicatie voor een week Schrijf & Blijf inclusief avondmaaltijden en één spectaculaire wandeling is € 599. Een kortere periode of meer wandelingen kan natuurlijk ook. Ik maak graag een geheel vrijblijvend offerte voor je op.

Geïnteresseerd? Mail me via peterhoogeweg@gmail.com.