Lekker lang wandelweekend

Zin om er een lang weekend tussenuit te gaan met je partner? Denk dan eens aan een lekker lang wandelweekend voor twee personen in Aveiro.

Kom aan op donderdag en vertrek op maandag. Bij aankomst worden jullie ontvangen met een heerlijke maaltijd in het appartement. Op vrijdag en zondag gaan we wandelen: in de bergen, in de Bio Ria of langs het strand. Twee mooie wandeltochten van 4 of 5 uur in de natuur met spectaculaire uitzichten. Ook op zondag wordt er een heerlijk diner in het appartement geserveerd. De zaterdag is geheel vrij in te vullen. Er is altijd wat te doen in Aveiro, dus dat komt wel goed. En dan op maandag ontspannen en fris weer terug naar huis.

Recensie: “Onlangs hebben wij voor een ‘lekker lang wandelweekend’ in het appartement van Peter mogen vertoeven. Een ruime en sfeervolle verdieping, netjes verzorgd, met hippe details en een heerlijk bed! Peter hebben we leren kennen als een persoonlijke en gezellige gastheer, al klinkt ‘gastheer’ wat formeel, want het voelde eigenlijk alsof we bij een vriend aan het logeren waren. Peter gaf ons alle vrijheid, maar kon tegelijkertijd ook ontzorgen voor wat betreft vervoer, lunch, diner en dergelijke. De wandelingen worden in onderling overleg helemaal afgestemd op je wensen, mogelijkheden en het weer. Al met al een echte aanrader als je voor een aantal dagen wilt onthaasten!”

De totaalprijs voor een lekker lang wandelweekend voor twee personen is € 499. Daarvoor krijg je vier overnachtingen in appartement Cinco, twee begeleide wandelingen (inclusief vervoer en lunchpakket) en tweemaal een diner in het appartement. En uiteraard krijg je advies over restaurants en wat te doen in Aveiro.

Geïnteresseerd? Neem contact met me op via peterhoogeweg@gmail.com.